vineri, 2 februarie 2007

Hudston, we have a problem!

Mmmm, s-a depus o plangere cum ca asta cu zambitu nu e chiar actuala, ca ar mai fi fost scrisa si cica sa imi storc si io mintea sa inventez ceva nou. In concluzie, mi se cere originalitate.
Vorba cuiva, e vina mea ca m-am nascut prea tarziu?!

Nici macar la asta nu am fost originala :( .

9 comentarii:

Anonim spunea...

recunosc, eu am fost...cea care am acuzat-o pe anda de lipsa de orginalitate.asta pt ca am mai dat pe undeva de aceelasi tip de a face omul sa se simta un strop mai bine si mai important pe pamantul asta.adica ideea de a face umbra pamantului DEGEABA..e chiar dureroasa.si incerci sa te imbarbatezi un pic cu texte de genu asta ( care se poate sa si aiba efect )
deci anda, inca o data...e un AVANTAJ de a te naste mai tarziu.fiecare generatie e mai tare decat cea din urma!in consecinta....poti sa fii mai plina de idei nebune noi...PT CA AI CU CE BAAAAAA....BAAAA!!! AI CU CE!!!!:)))) I.

Nu ma cunosti. spunea...

Hudston, we have a problem again!
Cum adica, fratie, "ideea de a face umbra pamantului DEGEABA..e chiar dureroasa.si incerci sa te imbarbatezi un pic cu texte de genu asta"?

Ce inseamna asta?
Aici se confirma faptul ca e bine sa iti cunosti adversarul.
Ilinca, ca ea e, o stiu io, este CEL MAI OPTIMIST DINTRE PESIMISTI sau CEL MAI PESIMIST DINTRE OPTIMISTI. Stiu ca in adancul sufletului ei nu crede cu adevarat ce spune... Stiu ca e o adevarata poetesa... dar inca mai oscilez la care dintre granite sa o plasez. Cat despre originalitatea mea...
ce pot sa spun e ca eu sunt un fel de Caragiale... Intotdeauna actuala :))suficient de actuala incat sa imi citesc singura blogu. Dureros, dar adevarat. Nici macar nu citesc de fapt. Doar scriu.

Anonim spunea...

DA...is cel mai optimist pesimist!
si cred in ce spun de obicei.imi place sa aberez...dar aberatia nu inseamna neaparat ca nu zici si adevaru printre:)
as for ur blog...stai linistita...o sa il citeasca din ce in ce mai multi oameni.asta doar dace le plac oamenilor sa citeasca aberatii cu mai mult sau mai putin adevar in ele - inele :)

cel mai optimist pesimist............

Anonim spunea...

PS:...si nu ma mai tot da de gol atata:P..le povestesti prea mult oamenilor de mine..., mai lasa si un pic de mister si ceatza..ca nu strica....asa ca in filme! ;)

Nu ma cunosti. spunea...

Ochei, mastar!

Anonim spunea...

cine e asta fata?
ca m-am accelerat. ma ridic la el!
zi ma cine esti?!

Nu ma cunosti. spunea...

E o ea sincera. Dreptu la opinie :D
Da tu poti oricand sa ma sustii :))

Anonim spunea...

fata mea, io te sustin! asta sa stii! sa se stie io o sustin pe A.

Nu ma cunosti. spunea...

Aplauze, va rog!
Multumesc, Maw!