joi, 1 februarie 2007

Fiecare buruiana are umbra ei.

Aici e vorba de Fat-Frumos. Deci e treaba serioasa.

Eu stiu o Ileana Cosanzeana care are o problema. Crede ca Fat-Frumos al ei o cauta pe unde nu trebuie. Descurajator sau nu, se poate sa fie adevarat. I s-o fi stricat sistemul GPS de la cal...

Hai sa iti mai spun una: daca vine la timp, devreme, sau ma rog, cand vine, fara sa te faca sa stai pe jar, e monoton, te plictiseste si nici nu te mai gandesti ca e el. Daca intarzie, devine o problema de securitate nationala. Mie mi-a zis o babutza (cand aveam vreo 15 ani) ca o sa ma marit cu unu' pe care il cheama Alexandru. Mmm. Nu stiu de ce mi-a zis sau de ce avea ea aceasta impresie... pana de curand am zis ca mamaia aia m-a confundat si ca pe Fat-Frumos al meu nu il cheama in nici un caz Alexandru. Asta nici nu conteaza. Alexandru sau Vasile, cert e ca si Fat-Frumos al meu ma cauta pe unde nu trebuie.

Intrebarea mea e, Ileano Cosanzeano, de unde stii cine e?
De unde stii ca nu trece in fiecare zi pe langa tine si tu nici nu il bagi in seama?

Si mai cred ca am incurcat putin povestile si Cosanzeana e de fapt Frumoasa Adormita sau macar putin hipnotizata, pentru ca nici un Fat Frumos sau Mai Putin Frumos nu ii intra in voie...

Si ca o inchereie brusca, fara nici o rezolvare spectaculoasa, caci din pacate nu cred ca egzista, trebuie sa iti amintesc o vorba pe cat de inteleapta, pe atat de haioasa: Fiecare buruiana are umbra ei.

......................................Pentru Loredana Cosanzeana

13 comentarii:

Anonim spunea...

pai...,

cam da.as putea sa fiu de acord cu tine la faza asta. si intrebarea e la fel de bine pusa....de unde stii cine e, si daca nu dai nas in nas cu el.

dar, cred ca, daca e sa fie fat-frumosul tau....la un moment dat...tot dai nas in nas cu el, sau cel putin tzii se deschid ochii, si te mai luminezi un pic....cat sa iti dai seama ca paote fi el fat frumos e fapt, asa mic, dragutz,care te face sa zambesti si sa te simti libera si implinita pe langa el, doar prin prezenta lui...nimic mai mult!

si cred ca incep sa aberez..deci ma opresc aici..., pt ca stiu cum e sa ai un fat frumos...stiu si cum e sa realizezi tarziu ca poate e el, stiu si cum te simti cand il pierzi, poate nu pt totdeauna...daor pt o perioada...stiu.....si totul cam deageaba....
exista...., si daca e menit sa fie al tau, poate nu va fi maine...poate va fi poimaine.... ilinka

Nu ma cunosti. spunea...

Eu vreau sa fie maine. Si ca-n filme, nu ca-n viata.

Anonim spunea...

da...si eu as vrea maine,ca in filme..., dar in filme nu e adevarat...
in realitate e....e mai mult - si mai frumos si mai adevarat - ca in filme. ili

Nu ma cunosti. spunea...

Mmmmmm. Eu vreau The Notebook. Sau Jeux D'enfants. Nah, am vazut prea multe filme si o sa raman nemaritata pentru ca isi uita barbatii umbrela in tren. Soarta.

Anonim spunea...

.........................nemaritata?
.........................keep dreaming! I.

Nu ma cunosti. spunea...

Anunt matrimonial:
femeie (cheala) singura, 22 de ani(merg pe 45), gatesc (numai mancare instant), spal (numai la masina automata si numai daca reusesc sa o pornesc), fac curat (numai in wend)... Asadar... acestea fiind spuse, cine nu m-ar lua de nevasta?

Anonim spunea...

um,...
ai uitat sa ne zici marimea la sutien...! I. :)

Nu ma cunosti. spunea...

ajuuuuuuuuutoooor! hartzuiala!

Anonim spunea...

HARTUUUUIALA!!!!!!!!!!!

...unde??UNDEEEE???

...ajutoooooor! :))))) I.

Nu ma cunosti. spunea...

Acum serios Ili, ca vad ca a devenit o discutie private intre noi 2...
Mi se pare oarecum nedrept din partea noastra. Stii ca zicea unu intelept odata ca niciodata ca daca cineva nu te iubeste cum vrei tu, nu inseamna ca te iubeste mai putin. Deci...

Anonim spunea...

foarte amuzanta discutia dintre voi...chiar uimitor de amuzanta. intrebare: GPS-ul nu crezi ca s-ar potrivii mai repede unui porsche??? ma intreb acum daca sa mai continui sau nu...tu ce zici?
ma mai gandesc....ca si maine e o zi...una nou si cine stie ce tampenii imi mai trec prin cap. inchei doar prin...unde esti tu fat frumos? dar tu ileana cosanzeana? la dracu cu basmele...semnat calul lui fat frumosule!!!

Nu ma cunosti. spunea...

De ce "la dracu cu basmele"?
Si sa stii ca si calul lui Fat Frumos are cala lui.

Anonim spunea...

eu vreau sa mi se intample odata intalnirea asta cu fat-frumos;m-am
saturat sa-l tot astept........sa fie langa mine!? neah ;)):D ( tu l-ai gasit miti? :P ) o oarecare lorena