miercuri, 17 ianuarie 2007

Familia Naşpa Updated

Ei bine, nici de data asta nu sunt toti... Dar, ca si pana acum, de la al mai marile la al mai micu', va prezint ... tadadadaaaaa! Faaamilia Naşpa. Acum sa facem prezentarile pi de-a dreptu'.

Bunica Naşpa

Unchiu' Naşpa

Matusa Naşpa

Mica mea Naşpa

Tuţi Naşpa

Alt unchi Naşpa

Alta matusa Naşpa

Un fin Naşpa

O fina si verisoara Naşpa - PS: in familia Naspa functioneaza rudere multifunctionale: ex: "matusofinonasa" sau... ma mai gandesc.

O verisoara Naşpa

O alta verisoara Naşpa... si mai sunt. NR: dupa cum ati observat, dupa ce ca e Naspa, mai e si plin de muieri neamu' asta. Incercati sa va imaginati cum e la intalnirile de familie...

Cel mai Naşpa frate... El e un fel de vanatoro-pescaro-militiano-fotomodel... adica e un vanator-pescar-militian care nu a vrut sa faca poza pana nu a fost platit... si putin amenintat. Da' in rest e mistoc.

Veri-Nepo-Diva Naşpa

Io cea mai Naşpa

Finutza Naşpa

Var mic, potential lautar, Naşpa

Printesa Di Naşpa

Alta printesa mica si Naşpa

Finutz Naşpa

Finutza Naşpa

Viermisoara Naşpa


Acum lansam o noua provocare... CONCURS!
Votati cel mai mistoc membru al familiei naspa. Cu alte cuvinte, unu' singur, care va e mai simpatic, care vi se pare voua ca merita sa nu i se spuna naspa, poate fi salvat.
Premiul pentru castigator: e pereche de ochelari ultra-moderni.
Chip in taci.

4 comentarii:

Anonim spunea...

vreau si eu sa fac parte din familia naspa....dar sa stiti k nu sunt naspa !Familia naspa este chiar misto!.....semnat...o prietena

Nu ma cunosti. spunea...

Ei bine, prieteno, daca faci parte din familie, stai linistita ca nu o sa scapi de ochelarii lu' bunica :D

Anonim spunea...

dar de ce nu sunt toti naspetzii akl? ...nu ai putut sa-i prinzi pe toti? sau n-ai mai avut banuti sa-i platesti?...semnat:UN NASPET

Nu ma cunosti. spunea...

Nu i-am prins pe toti :) Cat despre platit... am gasit o cale mai eficienta si mai putin costisitoare de convingere: santajul! Mai egzact, cine nu vrea sa faca parte din marea si fericita familie Naspa, va fi trecut intr-o alta categorie... si mai naspa :D Vei vedea.